Feature Request overzicht

Feature request

E-mail

Hallo Transip,

Fantastische site hebben jullie maar toch vind ik dat het trans.ip email gedeelte een beetje slecht werkt en gelimiteerd is. Ik zou voorstellen:

  • Mogelijkheid om in meerdere inboxen te gelijk te kunnen werken, ik heb namelijk meerdere e-mails en moet nu in en uitloggen elke keer om bij het andere accounts te kunnen komen. zoals info@domeinnaam.nl, mike@domeinnaam.nl en registraties@domeinnaam.nl daarvoor moet ik 3x in en uit loggen..
Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
fitmetricardo 25 september 2023 (#10372)

goedemiddag ik heb een vraag

ik heb zo net een mailbox aangemaakt en bevind een probleem, ik kan wel e-mail versturen maar ik kan geen mails ontvangen? hoe komt dat?

ik hoor zo snel mogelijk antwoord :)

0
Matthijs van Beek Admin 15 april 2019 (#2944)

@pietervansantvoort,

Je vraag is ingediend als reactie op een feature request. Deze plek is echter bedoeld om over het bovenstaande feature request met andere gebruikers te discussiëren.

De daadwerkelijke Knowledge Base vind je op https://transip.nl/knowledgebase. Mocht je het antwoord op je vraag daar niet terug kunnen vinden, dan helpen onze helden van support je hier graag bij! Je kunt hen benaderen door de knop 'Neem contact op' aan de onderkant van deze pagina te gebruiken.

0
pietervansantvoort 12 april 2019 (#2941)

Hi,

op de site van sjantietop.nl maken we gebruik van een formuliertje (contactform 7) waar we info@sjantietop.nl hebben ingesteld als ontvanger. We krijgen echter sinds kort een error waar dit voorheen altijd werkte. Wanneer we een ander adres gebruiken (anders dan ...@sjantietop.nl) dan werkt het wel? Is er iets aangepast in de mail settings (of MX) of hebben jullie enig idee wat het zou kunnen zijn. We hebben nu tijdelijk een ander adres ingesteld.

We zien jullie reactie graat tegemoet.

0
mail2henryvanderheidenl 27 november 2018 (#2294)

Je kunt binnen Firefox de "multi account containers" extensie gebruiken, hiermee creëer je afzonderlijke containers waardoor je op 1 website met verschillende acccounts kunt inloggen. (In Chrome heet een vergelijkbare plugin "SessionBox")

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op