Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

[Geïmplementeerd] Windows 2019

Windows Server 2019 is beschikbaar per 14/12//2018! Zie https://transip.nl/vps/windows voor meer informatie.

Vanaf deze datum beiden wij ook geen Server 2008 meer aan. Dit heeft verder geen invloed op bestaande Server 2008 installaties

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Matthijs van Beek Admin 23 november 2018 (#2273)

Wij streven ernaar om deze maand Server 2019 aan te bieden, dus onder voorbehoud kun je hem binnen een week verwachten :)

wdcp 22 november 2018 (#2271)

Ik heb dezelfde vraag