Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

[Geïmplementeerd] API webhosting DNS gegevens

De API biedt vele mogelijkheden, ik mis echter wel een optie om de 'default' DNS gegevens op te vragen van een hostingpakket. Deze wordt éénmalig per e-mail verzonden en is daarna nergens meer zichtbaar, je hebt hierna alleen nog maar de keuze om via de 'Transip instellingen inschakelen' de DNS in te stellen zoals éénmalig gecommuniceerd is.

Contact gehad met de helpdesk en die hebben aangegeven dat een dergelijke feature inderdaad niet beschikbaar is maar wel via een 'feature request' zou kunnen.

===========================

Deze feature is december 2019 toegevoegd. Zie de API documentatie voor meer informatie.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
amobi 13 december 2019 (#3885)

graag ook beschikbaar maken in het portaal

0
fkraijenoord 6 augustus 2019 (#3381)

Meer dan een half jaar geleden gevraagd, helaas nog steeds niet mogelijk wat de API beperkt op het gebied van Webhosting. Is hier concreet al iets over bekend, en gaat dit er überhaupt wel komen in de API?

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op