API webhosting DNS gegevens

De API biedt vele mogelijkheden, ik mis echter wel een optie om de 'default' DNS gegevens op te vragen van een hostingpakket. Deze wordt éénmalig per e-mail verzonden en is daarna nergens meer zichtbaar, je hebt hierna alleen nog maar de keuze om via de 'Transip instellingen inschakelen' de DNS in te stellen zoals éénmalig gecommuniceerd is.

Contact gehad met de helpdesk en die hebben aangegeven dat een dergelijke feature inderdaad niet beschikbaar is maar wel via een 'feature request' zou kunnen.