Feature Request overzicht

Feature request

Grotere Stack opslag

Ik zou graag uitbreid opties willen op de huidige omgeving. Dus meer opslagruimte. Ik werk zelf voor een filmproductiebedrijf en om alle producties van de afgelopen jaren veilig te kunnen backuppen is er behoorlijk wat schijfruimte nodig. Ik heb meerdere cloudoplossingen onderzocht en moet zeggen dat jullie oplossing erg gebruiksvriendelijk is. Op dit moment heb ik een archief van 50Tb weg te schrijven en dit is groeiende. Dit gaat in de huidige Stack omgeving niet passen en zal dus opzoek moeten naar alternatieven. Ik weet vanuit mijn netwerk dat meerdere mediabedrijven bezig zijn met cloudoplossingen en aangezien deze branche met veel grote bestanden werkt zie ik hier voor jullie mogelijkheden. Deze markt is overigens flink aan het groeien.

Geregeld komt het voor dat klanten bestanden van een productie van minstens een jaar geleden willen hebben. Via de huidige weg is dit redelijk omslachtig en het komst zelfs vaak voor dat dit op een fysieke schijf wordt afgeleverd. Via de deelfunctie die jullie in het systeem hebben zie ik enorm veel voordelen en tijdsbesparing.

Ik zou dus graag mijn hele archief willen onderbrengen in de cloud. Hopelijk kunnen jullie mij op termijn die oplossing bieden.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op