Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

iOS App verborgen bestanden

Goedemorgen,

Ik ben een mac gebruiker en gebruik Stack als Cloud Backup sinds deze week. Het uploaden van al mijn data gaat nog niet vlekkeloos, maar dat terzijde.

In de iOS App viel me op dat alle verborgen bestanden zichtbaar worden getoond. Ik mis dan ook een optie bij de instellingen van de app om verborgen bestanden tonen aan/uit te zetten. Dit oogt namelijk erg onprettig en rommelig. Er staan verborgen bestanden rond en in mappen, verwarrend.

Ik hoop dat jullie deze simpele wijziging/toevoeging op jullie 'Roadmap' kunnen zetten.

Met vriendelijke groet,

Sander Breddels

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
intothebox 16 maart 2021 (#5481)

Beste Transip,

Ik bots meermaals per dag tegen dit probleem. Door de verborgen bestanden is de app voor mij quasi niet te gebruiken. Mogelijk om deze feature kortelings op de todo list te zetten als een optie in de settings van de app?

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op