Zip bestanden kunnen uitpakken via SFTP

Nu moet je alle bestanden eerst uitpakken op de client, en vanuit daar de bestanden uploaden naar de server. Gezien het met grote files lang gaat duren zou het dus makkelijk zijn als je gewoon een zip bestand kunt uploaden naar de server toe, en deze met een druk op de knop kunt uitpakken op de website.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
edwinlegters 1 februari 2020 (#4035)

@plucardie, Precies dit.

0
plucardie 4 februari 2019 (#2625)

Heb er nu erg veel last van, een zip dat binnen 2 minten geupload is duurt ondertussen langer dan 2 uur om uitgepakt te uploaden.