Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

DNS overzicht /notities per record.

Op dit moment heb ik bij verschillende (hoofd)domeinen meer dan 40 DNS records. Het wordt dus steeds lastiger om dit administratief te verwerken. Anders gezegd, het is best een werk om bij te houden welke record wat precies doet. Het zou volgens mij een mooie toevoeging zijn als het mogelijk is om per records een opmerkingenveld op te nemen. Of iets met tags, waar je ook op kunt sorteren. Zo kun je bijvoorbeeld in 1 keer alle records welke verband houden met elkaar filteren.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
404solutions 16 maart 2020 (#4187)

Erg Graaag! Ik had van de week een google verification key verwijderd van een service die ik vergeten was dat die aangeboden werd. Gelukkig kon ik het vandaag nog optijd repareren voor het down ging, maar dat had ook anders kunnen lopen! Iets van commentaar bij een record zou echt erg prettig zijn!

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op