Feature Request overzicht

Feature request

Reseller Account

Als IT dienstverlener wil je hosting diensten registeren en beheren voor jouw klanten. In vele gevallen heeft de klant ook graag toegang aan deze omgeving om externen etc te laten werken op dns, servers, etc.

Wij vragen of het mogelijk is om met sub accounts te gaan werken, waar wij als reseller een overzicht krijgen van al onze klanten, waar al onze klanten in hun omgeving kunnen inloggen en waar wij gefactureerd worden door TransIP en wij dit door-factureren naar de eindklant.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Matthijs van Beek Admin 26 september 2019 (#3554)

@tshosting,

Hoewel wij positief tegenover deze feature staan staat het momenteel niet op de roadmap en kunnen er nog geen concrete belofte over doen. Dit komt o.a. door reeds lopende projecten, maar ook omdat wij momenteel de nodige aanpassingen in onze back-end aan het maken zijn die op termijn moeten leiden tot het (makkelijker) kunnen implementeren van bepaalde extra features, zoals bijvoorbeeld ook jaarlijkse facturatie.

0
tshosting 23 september 2019 (#3541)

Kan TransIP een reactie geven of dit op de roadmap staat? Wij zijn aan het orienteren om DNS te kunnen aanbieden aan onze relaties. Bij voorkeur TransIP mits deze functionaliteit er gaat komen...

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op