Importeren van SSL-Certificaten op HA-IP mogelijk maken

Op dit moment kun je op de HA-IP alleen nieuwe SSL certificaten installeren door deze via het ControlPanel aan te vragen via ofwel Let's Encrypt of Comodo.

Ik heb echter domeinen waar ik al duur betaalde SSL certificaten voor heb die nog enkele jaren geldig zijn. Ook host ik sites voor domeinen die niet onder mijn TransIP account geregistreerd staan.

Daarom het verzoek om het mogelijk te maken om ook SSL certificaten te kunnen importeren op de HA-IP naast het nieuw aanvragen.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
soulve 18 september 2019 (#3532)

Wij beheren een mix van domeinen die via TransIP én andere partijen zijn aangevraagd, met bijbehorende mix van in gebruik zijnde DNS servers en SSL certificaten. Voor ons is de beperking van het niet kunnen gebruiken/importeren van bestaande SSL certificaten een show-stopper om HA-IP (Pro) in gebruik te nemen en projecten die HA nodig hebben op TransIP VPS diensten te hosten.

0
mobeye 4 september 2019 (#3488)

Door het ontbreken van de mogelijkheid om reeds eerder gekochte SSL certificaten te gebruiken, kunnen we de HA-IP nu niet gebruiken zonder veel extra kosten te maken. Dit is een vervelende verassing.

1
12media 15 maart 2019 (#2836)

Wij missen deze optie ook enorm! We kunnen helaas niet alle klanten verplichten hun domeinnaam te verhuizen naar onze TransIP account.

Een optie om andere domeinen met LetsEncrypt te voorzien zal super zijn!

3
stimpy 3 september 2018 (#1872)

Het zou ook fijn zijn om naast het importeren van bestaande certificaten eventueel nieuwe certificaten aan te vragen waarbij je zelf de domeinnaam in kan vullen door in de dropdown voor "anders, namelijk" of iets dergelijks te kiezen voor wanneer de bestaande certificaten verlopen zijn.