Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Op Android Tablet video files direct kunnen bekijken

Ik kan me niet voorstellen dat andere mensen dit niet missen. Als je een film of clip kunt zien op je tablet zonder het te hoeven downloaden kun je pas spreken van een extra harde schijf (of in dit geval een extra SD kaartje). Nu kan dat alleen bij MP4 bestanden. Mijn verzoek zou dus zijn om het mogelijk te maken ook avi en mov files te kunnen afspelen op je tablet.