Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

synchronisatie info over "root files" in lokale map

Situatie In de stack app is het niet mogelijk om individuele files (in de root vd lokale folder) uit te sluiten van synchronisatie. Dit is niet logisch omdat nu het wel/niet synchroniseren niet over de hele inhoud van de lokale folder geregeld kan worden.

Complicatie Het is onduidelijk wat het effect is van het ontkoppelen van de lokale drive in de stackapplicatie waardoor er een beheersrisico ontstaan voor de individuele files in de lokale map

Vraag Is het mogelijk om ervoor te zorgen dat in de stack applicatie aangegeven kan worden dat ook de individuele files in de root van de lokale map wel/niet gesynchroniseerd moeten worden?

Voorstel: Maak het mogelijk om in de stack app aan te geven of: a. individuele "root files" van de lokale map ook wel/niet gesynchroniseerd moet worden. OF b. dat alle files in de "root" van de lokale map beschouwd worden alsof ze in een virtuele map (root map) zitten en die map markeerbaar maken voor synchronisatie.

Voordeel Betere beheersing van de totale lokale folder met de stack applicatie

Ben benieuwd naar de reactie(s)

mvg

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
lammens007 28 januari 2019 (#2590)

+1. Zou deze feature ook wel willen zien in windows

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op