[Geïmplementeerd] Geschiedenis DNS records in Controlpanel

Ik zou graag een functie willen waarbij ik historische DNS wijzigingen zichtbaar zijn in het controlpanel, zodat eventuele foute wijzigingen snel terug te zoeken zijn en terug te zetten zijn.

===========================

Update van TransIP:

Het is mogelijk om de oude DNS-instellingen van een domeinnaam in te zien of terug te plaatsen, mits je gebruik maakt van de TransIP nameservers. Meer informatie hierover vind je in het volgende Knowledge Base artikel: Oude DNS-instellingen terugplaatsen