Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

STACK API kopieren/plakken

Graag zou ik de mogelijkheid hebben om via een API bestanden in de STACK te verplaatsen/kopiëren/plakken. Op dit moment kan ik dit alleen via de WEB GUI uitvoeren.

Ik gebruik op dit moment een WEBDAV koppeling vanuit mijn Raspberry PI om foto's te kopieren. Echter, wanneer er een grote hoeveelheid foto's aanwezig zijn in de STACK, en de share wordt ge-unmount/mount, dan treden er allerlei problemen op.

RSYNC heeft namelijk veel moeite met het synchroniseren van de grote hoeveelheid bestanden. Wanneer ik de betreffende map in STACK leeg maak, dan gaat het weer als een zonnetje.

In de ideale situatie zou ik dan ook elke dag een script draaien waarin ik de foto's in de RSYNC map verplaats naar een andere map, zodat de synchronisatie beter verloopt.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op