Terug naar zelfde scherm binnen het navigeren in de app

Ik werk graag in de stack app om online mijn bestanden in te kunnen zien. Echter werk ik soms ook in mappen waar weer hele lijsten met mappen in staan (zeg 1000). Voorbeeld: als ik dan eenmaal bij map 555 ben aangekomen, daarin heb gewerkt en dan weer terug ga begint het scherm weer helemaal bij nr 001. Vaak wil ik dan juist naar de volgende (556 in dit geval) maar dan moet ik weer helemaal door scrollen. Kan het niet zo zijn dat het scherm terug ook echt terug gaat naar het vorige beeld, ten hoogte van nr 555?