Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

[Geïmplementeerd] Meer cores dan de max van 8 die er nu is.

Ik zou het fijn vinden als er de mogelijkheid is om per VPS meer CPU cores beschikbaar te hebben dan het nu ingestelde maximale aantal van 8. Voor TransIP moet het uiteraard wel economisch verantwoord blijven. Gekke situaties als een X1 die 24 cores pakt bijvoorbeeld waardoor een groot deel van de memory in een hypervisor useless is geworden etc, moet uiteraard voorkomen worden. Een optie om dat tegen te gaan is per type VPS een verschillend max aantal?

Een alternatief idee zou zijn om bijvoorbeeld tijdelijk (pak em beet een maand) extra cores boven het maximum toe te kunnen voegen om tijdelijk bij te kunnen schalen. Soms gebeurd het nou eenmaal dat je voor een korte periode even wat meer CPU's nodig hebt om bijvoorbeeld extra load op te vangen rondom een evenement of iets dergelijks.

TransIP 2021 07-21: Deze week hebben we PerformanceVPS gelanceerd. Hiermee is het mogelijk tot 64 vCPU cores en 128GB RAM aan één VPS toe te voegen, zie https://transip.nl/vps/performancevps

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
utelisys 8 maart 2020 (#4156)

Helemaal mee eens. 8 cores is ook te weinig voor ons. Even een snelle Google search laat zien dat concurrentie al 10, 12 en 16 core opties heeft, tegen betere prijzen.

0
robertkasteel 20 januari 2020 (#4005)

We lopen hier al langere tijd tegen aan. We hebben zelf dat we servers bij een andere partij moeten onderbrengen.

0
nivcom 22 juli 2019 (#3335)

Hier loop ik ook enorm tegenaan. Op piek momenten op een dag lopen mijn 8 cores continue tussen de 75 en 100 %

Applicaties vragen steeds meer en meer resources van de cpu.

0
jeffreyvanrossum 6 november 2018 (#2189)

Lijkt me een zeer nuttige toevoeging!

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op