Feature Request overzicht

Feature request

WHOIS-privacy

Een kleine nudge dat (gratis!) WHOIS privacy voor mij een belangrijk product is van een domain registar. Zou tof zijn als jullie dit binnenkort gaan ondersteunen :)

20-05-2019 update van TransIP: dankzij de AVG is in principe privacy data afgeschermd in de WHOIS data. Afhankelijk van de extensie kan wel bijvoorbeeld een administratief contact of contact e-mailadres zichtbaar zijn, maar het is in strijd met de regels van de betreffende registers om als registrar de nog wel zichtbare data te anonimiseren.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
dannyvermeulen 18 februari 2021 (#5391)

Het is erg vervelend dat TransIP de privacy van mensen zo slecht waarborgt. Op al mijn websites zijn mijn contactgegevens via Whois op te vragen. Ik zit hier niet op te wachten. Sterker nog, er is gepoogd om ons met behulp van social engineering op te lichten. Het zou fijn zijn als deze contactinformatie verborgen kan worden.

4
wcjvanarkel 2 juli 2019 (#3263)

In plaats van een leesbaar e-mailadres wat geautomatiseerd opgevraagd en misbruikt kan worden, laten sommige registrars een link naar een contactpagina (met reCAPTCHA) zien. Op die manier kan iemand wel een contactpersoon bereiken maar heb je als registrar wel controle over wat naar je klanten gestuurd kan worden. Ik vind dat een hele nette oplossing!

Bijvoorbeeld: Admin Email: https://contact-form.registrar.eu/?domainName=mydomain.com&purpose=admin

Kan en wil TransIP ook zoiets implementeren?

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op