Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Ondersteuning voor symbolische links in STACK-software

Ik zelf ben best wel een fan van symbolische links. Ik heb maar een SSD van 120 gigabytes, maar een HDD van 3 TB. Met symbolische links kan ik programma's installeren en kleinere bestanden opslaan op mijn snelle SSD, maar de grotere bestanden op de HDD.

Nu wilde ik iets soortgelijks doen met STACK. Ik zou graag STACK mijn documenten op willen laten slaan op mijn SSD, maar ik heb ook nog een paar grotere bestanden die ik graag op wil slaan op mijn HDD. Ik dacht dit te kunnen doen met symbolische links, maar STACK gaf me een error dat dat niet ondersteund wordt.

Dat vind ik best wel jammer, want dat zou betekenen dat ik waarschijnlijk third-party WebDAV-synchronisatiesoftware aan moet schaffen. Is er toch nog misschien een manier om dit met de officiële STACK-software gedaan te krijgen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op