Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Foto's/video's van mobiele apparaten verwijderen.

De STACK app kan all automatisch foto's/video's uploaden.

Nu zou het helemaal mooi zijn als de foto's/video's ook direct van je mobiele apparaat, zoals je smartphone, worden verwijderd. Dit om ruimte vrij te houden.

Zoiets als Google foto's en iCloud kunnen. Opslag vrij maken door items naar de cloud te verplaatsen.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
ciadesign 16 maart 2023 (#9655)

Om daar aan toe te voegen, als ik ook in mijn feed heb geplaatst. Onder bestanden hebben we de 3 puntjes om wijzigingen , aanmaken enz. maar om hier fotos te selecteren is milliskuul. De 3 puntjes menu opties zou ook onder fotos mogelijk moeten zijn. Kleine moeite en aanpassing lijkt mij.

0
ikheetjeff 8 november 2022 (#9065)

+1 Het liefst hoop ik nog een optie dat het synchroniseren op de achtergrond kan. Als dat niet kan, of als tussenstap, zou ik het fijn vinden dat je kan instellen dat de app niet in slaapstand gaat. Elke keer als ik een boel foto's heb gemaakt en wil synchroniseren, moet ik eerst automatisch slot op "nooit" zetten en dan STACK open houden.

0
edransijn 15 mei 2020 (#4406)

In het verlengde hiervan zou het mooi zijn als net als bij icloud dat je de lokale bestanden van je mac kunt verwijderen, maar dat je nog wel ziet wat er op staat.

0
mruyter3 24 februari 2020 (#4119)

Lijkt me mooie optie om te kunnen synchroniseren. Andere optie die goed is dat bij de import de maak datum van de foto meekomt en dat je de mogelijkheid krijgt om je de foto’s automatisch kan laten instellen op maand en jaar. Sync heeft die optie wel.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op