Feature Request overzicht

Feature request

Foto's/video's van mobiele apparaten verwijderen.

De STACK app kan all automatisch foto's/video's uploaden.

Nu zou het helemaal mooi zijn als de foto's/video's ook direct van je mobiele apparaat, zoals je smartphone, worden verwijderd. Dit om ruimte vrij te houden.

Zoiets als Google foto's en iCloud kunnen. Opslag vrij maken door items naar de cloud te verplaatsen.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
ciadesign 15 november 2023 (#10561)

Gebruiks vriendelijkheid van stack laat te wensen over. Alle eens, zie mijn feed met fotos selecteren en verplaatsen wat niet mogleijk is. onder bestanden zijn de thumbs VEEEEEL te klein. Ik betaal best wat geld voor service maar heb het gevoel dat Transip niet echt applicaties klant gericht kan schrijven. Deze verzoeken die ik lees zijn al enkele jaren oud. Geen innovatie.

0
ciadesign 16 maart 2023 (#9655)

Om daar aan toe te voegen, als ik ook in mijn feed heb geplaatst. Onder bestanden hebben we de 3 puntjes om wijzigingen , aanmaken enz. maar om hier fotos te selecteren is milliskuul. De 3 puntjes menu opties zou ook onder fotos mogelijk moeten zijn. Kleine moeite en aanpassing lijkt mij.

0
ikheetjeff 8 november 2022 (#9065)

+1 Het liefst hoop ik nog een optie dat het synchroniseren op de achtergrond kan. Als dat niet kan, of als tussenstap, zou ik het fijn vinden dat je kan instellen dat de app niet in slaapstand gaat. Elke keer als ik een boel foto's heb gemaakt en wil synchroniseren, moet ik eerst automatisch slot op "nooit" zetten en dan STACK open houden.

0
edransijn 15 mei 2020 (#4406)

In het verlengde hiervan zou het mooi zijn als net als bij icloud dat je de lokale bestanden van je mac kunt verwijderen, maar dat je nog wel ziet wat er op staat.

0
mruyter3 24 februari 2020 (#4119)

Lijkt me mooie optie om te kunnen synchroniseren. Andere optie die goed is dat bij de import de maak datum van de foto meekomt en dat je de mogelijkheid krijgt om je de foto’s automatisch kan laten instellen op maand en jaar. Sync heeft die optie wel.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op