Feature Request overzicht

Feature request

Stackexchange links werken niet via fb messenger

Als links naar files op stackstorage gedeeld worden via facebook(messenger) en de ontvanger probeert die te openen op gsm, dan werkt de download knop niet. Blijkbaar is er iets dat anders is in messenger tov de gewone browser op android. Zou het mogelijk zijn om te kijken of de links ook downloadbaar kunnen gemaakt worden via de messenger app?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op