Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Stack in "openen vanuit" met Android app

Ik zou het fijn vinden als Stack in de openen-vanuit-lijst staat. Nu staat daar bijvoorbeeld Google drive en Dropbox wel tussen maar Stack zou daar ook tussen horen.

Als voorbeeld. Als ik een mail opstel op mijn telefoon en daarna een bijlage wil toevoegen dan kan ik niet kiezen voor bestanden die opgeslagen zijn in Stack.