[Geïmplementeerd] API - uitlezen product specificaties

Verzameltopic m.b.t. het kunnen uitlezen van de (hardware) specificaties van VPS producten middels de TransIP API.

26-02-2020: Deze optie is beschikbaar in onze nieuwe REST-API die sinds deze week beschikbaar is, zie https://api.transip.nl/rest/docs.html#general-elements-get of https://github.com/transip/restapi-php-library/blob/master/src/Repository/ProductRepository.php