Ik wil inloggen in de webmail

Wanneer je een E-mail Only-pakket of een webhostingpakket gebruikt, kun je naar wens e-mailadressen aanmaken.

Met de TransIP webmail beschik je over een overzichtelijke omgeving om je e-mails te versturen en te lezen. Je kunt de TransIP webmail bereiken door naar https://transip.email te gaan.

TransIP webmail

Log hier in met je e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord om direct je e-mails te benaderen.

Ben je het wachtwoord van je e-mailadres kwijt? In het artikel 'Ik wil het wachtwoord van mijn e-mailadres wijzigen' leggen we uit hoe je het wachtwoord van je e-mailadres herstelt.

In het artikel 'Hoe maak ik gebruik van de TransIP webmail?' vind je meer informatie over de mogelijkheden van de TransIP webmail.

Wil je liever je e-mailadres met een mailprogramma zoals Outlook of Thunderbird gebruiken? Een overzicht met handleidingen voor het gebruik van onder andere deze mailprogramma's vind je terug in het artikel 'Ik wil mijn e-mailadres instellen'.