Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

De Site Assistent voor Managed WordPress pakketten

Wil je graag een website maken, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Dan is Managed WordPress wellicht wat voor jou! Bij onze Managed WordPress pakketten zit namelijk een Site Assistent inbegrepen om eenvoudig een begin te maken.

De Site assistent is ideaal als beginpunt voor een gloednieuwe website. Aan de hand van een aantal stappen waarin je aangeeft wat jouw wensen zijn wordt automatisch een layout geselecteerd en worden verschillende pagina's aangemaakt als basis, waaruit je vervolgens gemakkelijk zelf verder kunt bouwen.

In dit artikel vind je een voorbeeld van wat je kunt verwachten van de Site Assistent.


De Site Assistent


Log in op je controlepaneel en navigeer naar jouw domeinnaam via het 'Domein & Hosting' tabblad. Klik op 'Managed WordPress beheren' naast 'Managed WordPress' om jouw website op het Managed WordPress pakket te beheren.

Klik op webhosting beheren

Je komt hierna terecht op de overzichtspagina van jouw Managed WordPress pakket. Door op de knop 'Beheer je website' te klikken word je automatisch ingelogd op jouw WordPress Dashboard en kun je direct aan de slag met de Site Assistent!

Klik op Beheer je website om in te loggen op het WordPress Dashboard


Stap 1

Geef aan waar jouw website over gaat, dit bepaalt welke suggesties je krijgt bij de volgende stappen. In ons voorbeeld hebben we een restaurant geselecteerd. Klik op 'Volgende' om verder te gaan.


Stap 2

Geef jouw website een naam. Klik op 'Volgende' om verder te gaan.


Stap 3

Vink aan welke doelen relevant zijn voor jouw website. Op deze manier kunnen plugins worden aangeraden. Klik op 'Volgende' om verder te gaan.


Stap 4

Kies een layout uit de voorbeelden. Klik op 'Volgende' om verder te gaan.


Stap 5

Vink aan welke pagina's je automatisch wil laten aanmaken. Klik op 'Volgende' om verder te gaan.


Stap 6

In het overzicht zie je wat je bij alle voorgaande stappen hebt ingevuld. Je kunt nog terug gaan naar de betreffende stap als je nog iets wil wijzigen. Tevreden? Klik op 'Site lanceren' om af te ronden.


Stap 7

Gefeliciteerd! De basis voor je nieuwe website is nu gelegd. Nu is het tijd om jouw website invulling te geven. In het overzicht van de Site Assistent vind je verschillende manieren om gemakkelijk verder te gaan met een bouwen van je website.

Ga de Taken langs of klik rond in het Helpcentrum voor tips via de Kennisbank of volg Rondleidingen over het maken van je website. Onderaan vind je handige Snelkoppelingen waarmee je gemakkelijk meer kunt toevoegen aan jouw website!


In dit artikel hebben we uitgelegd hoe je gebruik kunt maken van de Site Assistent voor Managed WordPress.
 
Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan contact op met onze supportafdeling. Je bereikt hen via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.
 
Wil je dit artikel met andere gebruikers bespreken, laat dan vooral een bericht achter onder 'Reacties'.

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op