Winkelwagen

    Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

    De testomgeving voor Managed WordPress en Managed WooCommerce

    Tijd om aan de website te sleutelen maar bang dat je per ongelijk iets verkeerd doet? Met een Managed WordPress-pakket of een Managed WooCommerce-pakket heb je toegang tot één of meerdere testomgevingen, afhankelijk van de grootte van je pakket. De testomgeving stelt je in staat om zonder zorgen wijzigingen te maken of bijvoorbeeld plugins uit te testen zonder dat jouw live website verandert.


    De testomgeving activeren

    Log in op je controlepaneel en navigeer naar jouw domeinnaam via het 'Domein & Hosting' tabblad. Klik op de 'beheren' knop naast 'Managed WordPress' of 'Managed WooCommerce' om jouw website op het pakket te beheren.

    Klik op webhosting beheren

    Je kunt een testomgeving aanmaken door in de menubalk op 'Geavanceerde instellingen' -> 'Testomgevingen' te klikken, of door in het overzicht direct op de knop 'Een nieuwe testomgeving maken' te klikken.

    Klik op geavanceerde instellingen testomgevingen

    Zodra je op de knop 'Een nieuwe testomgeving maken' hebt geklikt kun je de Naam van je testomgeving invoeren en op welk subdomein je de testomgeving wilt aanmaken. Klik op 'Creëren' om de testomgeving aan te maken.

    voer een naam en subdomein in

    Er wordt nu een exacte kopie van jouw hoofdwebsite gemaakt op het aangegeven subdomein. Na ongeveer 15 minuten is de testomgeving klaar en zie je de volgende opties terug:

    voer een naam en subdomein in

    • Klik op 'Beheer je testwebsite' om in te loggen op de testomgeving.
    • Klik op 'Back-up terugzetten vanaf live' wanneer je weer een exacte kopie van je live website op de testomgeving wil zetten.
    • Klik op 'Vervang live-omgeving door testomgeving' om de testomgeving live te zetten.
    • Klik op 'Wijzig gebruikersnaam en wachtwoord' om een (nieuwe) gebruikersnaam en wachtwoord in te stellen voor de testomgeving.
    • Klik op 'Deze testomgeving verwijderen' om te testomgeving volledig te verwijderen.

    In dit artikel hebben we laten zien hoe je de testomgeving activeert en waar je deze voor kunt gebruiken.
     
    Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan contact op met onze supportafdeling. Je bereikt hen via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.
     
    Wil je dit artikel met andere gebruikers bespreken, laat dan vooral een bericht achter onder 'Reacties'.

    Kom je er niet uit?

    Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

    Neem contact op