Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Ik krijg de melding 'Webhosting unreachable: The account which is hosting this domain has been temporarily disabled'

Wanneer je jouw website bezoekt kom je mogelijk de volgende melding tegen: Webhosting unreachable: "The account which is hosting this domain has been temporarily disabled."

Dit komt in de meeste gevallen door een verkeerde instelling in je controlepaneel. In dit artikel laten we je zien welke instelling dit is en hoe dit probleem te verhelpen is.


Controleer de instellingen in het controlepaneel

 

Log in op je controlepaneel en navigeer naar jouw domeinnaam via het 'Domein & Hosting' tabblad. Klik op 'Webhosting beheren' naast 'Webhosting' om jouw website op het webhostingpakket te beheren.

Klik op webhosting beheren

Klik bovenaan op 'Website' en selecteer 'Domeinen & SSL'. In het overzicht zie je aan de rechterkant naast de betreffende website de 'Websitestatus'.

Controleer de status van jouw website

 

Controleer goed of de websitestatus aan (groen) of uit (grijs) staat.

  • Staat de websitestatus uit? Dan is dit de oorzaak. Schakel daarom de websitestatus weer aan door op het schuifje te klikken.
  • Staat de websitestatus aan? Dan zal de website moeten werken. Krijg je desondanks deze melding nog steeds, neem dan contact op met onze support afdeling.

 


In dit artikel hebben we uitgelegd hoe je de melding voor een onbereikbare webhosting kunt verhelpen.
 
Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan contact op met onze supportafdeling. Je bereikt hen via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.
 
Wil je dit artikel met andere gebruikers bespreken, laat dan vooral een bericht achter onder 'Reacties'.

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
janvanderpol 7 september 2023 (#10315)

Hi, Ik krijg het volgende bericht bij het opnenen van de webpagina: The account which is hosting this domain has been temporarily disabled. If you are the owner of this account, please check your e-mail and contact support or your sales representative. De website status is ingeschakeld / groen. Kunt u aanwegen wat ik moet doen? IPv$ adres is 85.10.159.141 Gerbuikersnaam: janvanderpol Groeten, Jan

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op