Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Wat is kubectl?

Voor het beheer van een Kubernetes-cluster kun je gebruik maken van een programma genaamd 'kubectl'. Simpel gezegd is Kubectl een command-line tool waarmee je commando's uitvoert op een Kubernetes-cluster.

Kubectl communiceert hiervoor met de API server van een Kubernetes cluster. Je installeert kubectl op je lokale computer of laptop en gebruikt het vanuit een terminal (Linux/MacOS) of command prompt (Windows), zie voor de installatie onze Kubectl installatiehandleiding.

Met Kubectl kun je bijvoorbeeld applicaties deployen, onderzoeken, cluster resources beheren en logbestanden bekijken.