Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Is er een upload limiet op webhostingspakketten?

Dit artikel is gebaseerd op ons nieuwe controlepaneel en webhostingplatform. Gebruik je geen nieuw webhostingpakket, en beheer je jouw webhostingpakket dus nog in het huidige controlepaneel? Bezoek dan deze versie van dit Knowledge Base artikel.

Om de stabiliteit van ons webhostingplatform te garanderen is er een maximale uploadlimiet van 256 MB gezet.

Je kunt bijvoorbeeld om die reden bij een WordPress-website met de plug-in 'All-in-One WP Migration' een back-up exporteren en importeren van maximaal 256 MB. Is je website groter? Dan zul je handmatig een back-up bij je provider moeten opvragen. Deze upload je vervolgens naar je webhostingpakket met behulp van SFTP-Bestandsbeheer of een SFTP-programma, zoals Filezilla of Cyberduck.

Via het controlepaneel kun je het maximale uploadlimiet wijzigen (tot maximaal 256MB) door in te loggen en naar jouw domeinnaam te navigeren via het 'Domein & Hosting' tabblad. Klik op 'Webhosting beheren' naast 'Webhosting' om jouw website op het webhostingpakket te beheren.

Klik op webhosting beheren

 

Via 'Geavanceerd' -> 'PHP-instellingen' kun je de upload_max_filesize wijzigen.

open de php instellingen en wijzig de upload_max_filesize

Klik na het wijzigen onderaan op 'Opslaan' om je wijziging door te voeren.

Dit artikel is enkel van toepassing op onze webhostingspakketten. Op een VPS kun je de maximale upload size naar eigen inzicht instellen.


 

Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt ons bereiken via de knop 'Neem contact op' onderaan deze pagina.

Wil je dit artikel met andere gebruikers bespreken, laat dan vooral een bericht achter onder 'Reacties'.

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op