Mijn STACK is vol

Je STACK biedt een ruimte, maar het kan toch gebeuren dat je STACK vol raakt. In dit artikel leggen we uit hoe je meer ruimte op je STACK beschikbaar maakt.

Bestanden verwijderen

De makkelijkste manier is het verwijderen van bestanden op je STACK. Dit is mogelijk via de webinterface, de desktop- en mobiele apps, via WebDAV en SFTP.

Controleer de prullenbak

De bestanden in de prullenbak van je STACK nemen ook ruimte in beslag. Controleer daarom eerst of er nog onnodige bestanden in je prullenbak staan. Je kunt de inhoud van de prullenbak alleen zien in de webinterface en de iOS app.

Als je bent ingelogd op de webinterface geef je de inhoud van de prullenbak weer door bovenin op Prullenbak te klikken. In de iOS-app doe je dit door rechtsonder op het Instellingentab te tikken en voor Recently deleted te kiezen.

In de webinterface leeg je de prullenbak door op Prullenbak leegmaken te klikken en te bevestigen. Als je individuele bestanden of mappen wilt verwijderen, dan doe je dat door ze aan te vinken en rechts op Verwijder permanent te klikken.

In de iOS-app kan de prullenbak niet met één handeling geleegd worden. Wel kun je bestanden en mappen verwijderen door ze van rechts naar links te slepen, op Verwijder direct te tikken en te bevestigen.

Let op! Door de manier waarop STACK werkt kan het enkele uren tot zelfs dagen duren voor de ruimte wordt vrijgegeven. Als je een bericht stuurt via je controlepaneel kunnen we dit voor je bespoedigen.

Upgrade je STACK

Wil je geen bestanden verwijderen en heb je behoefte aan meer ruimte? Dan kun je je STACK upgraden. In dit artikel leggen we uit hoe dat werkt.

In dit artikel hebben we uitgelegd hoe je meer ruimte beschikbaar maakt op je STACK .

Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze supportafdeling. Scrol hiervoor naar beneden en klik op de knop Neem contact op.