Mijn STACK is vol

1.000 GB is een hoop ruimte, maar het kan gebeuren dat je STACK vol raakt. In dit artikel leggen we uit hoe je meer ruimte op je STACK beschikbaar maakt.

Controleer de Prullenbak van STACK

De bestanden in de Prullenbak van je STACK tellen mee voor de limiet van 1.000 GB. Controleer daarom eerst of er nog bestanden in de Prullenbak staan.

Log hiervoor in op de STACK webinterface en klik bovenaan op 'Prullenbak'.

afbeelding van de STACK prullenbak

Klik nu op 'Prullenbak leegmaken'. Het kan afhankelijk van de hoeveelheid data even duren voordat de schijfruimte correct weergegeven wordt.

Upgrade STACK

Is je prullenbak leeg, maar heb je toch onvoldoende ruimte? Dan kun je overwegen om je STACK te upgraden naar de 2.000 GB of 10.000 GB variant.

Ga hiervoor in je controlepaneel naar het tabblad 'STACK'. Scrol iets naar beneden en klik op 'Jouw STACK upgraden'. Je kunt hier nu kiezen uit 2.000 GB en 10.000 GB STACK. Klik op 'Upgrade' om jouw STACK te upgraden.

Upgrade je STACK

De ruimte van jouw bestaande STACK wordt vervolgens uitgebreid naar de gekozen variant van 2.000 GB of 10.000 GB.

In dit artikel hebben we uitgelegd hoe je meer ruimte beschikbaar maakt op je STACK .

Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.