Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Ik wil meer weten over Big Storage

Big Storage is ons dataopslagplatform waarbij je tot 400TB (40TB x 10) aan extra opslagruimte aan je VPS kunt toevoegen. Je kunt Big Storage zien als een extra (externe) harde schijf die aan je server toegevoegd wordt en gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld de opslag van grote hoeveelheden data zoals foto's & video's of back-ups van je VPS(-en).

Big Storage maakt gebruik van (Enterprise grade) HDD-schijven in tegenstelling tot de SSD's van de normale opslag van je VPS, waardoor de schrijf- en leessnelheid doorgaans iets lager is.

Hieronder vind je een overzicht van alle informatie en handleidingen die beschikbaar zijn voor Big Storage:

Big Storage kan alleen gekoppeld worden aan VPS'en in dezelfde availability zone als waarin de Big Storage is afgenomen.

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op