Er zijn recent phishingmails verzonden uit naam van TransIP. Hierin wordt vermeld dat je account en diensten geblokkeerd zouden zijn en je je account moet bevestigen. Klik niet op de link in de e-mail. Heb je dit wel gedaan, wijzig dan direct je wachtwoord. Voor vragen kun je een bericht sturen naar onze supportafdeling. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Wat is een high-performance VPS?

Binnenkort lanceren wij ons nieuwe high-performance VPS-platform, maar wat is een high-performance VPS en hoe verschilt die van een normale VPS?

Een high-performance VPS is, zoals de naam aangeeft, een VPS die meer performance biedt dan een reguliere VPS. Hiervoor maken we voor high-performance VPS'en gebruik van een andere hardware setup dan bij een reguliere VPS. In de afbeelding hieronder zetten we deze verschillen op een rij:

vps vs hpvps vergelijking

Dankzij deze configuratie is de performance niet alleen een stuk sneller dan bij een reguliere VPS, maar door het gebruik van een Ceph-configuratie is bovendien de kans dat je hinder ondervindt als gevolg van een incident op een storageserver kleiner.

Afgezien van de hierboven genoemde verschillen, lijken een VPS en high-performance VPS veel op elkaar. Beide maken bijvoorbeeld gebruik van dezelfde features binnen het controlepaneel, zoals ons back-up- en snapshot-systeem. Daarnaast kun je ze uitbreiden met aanvullende diensten zoals Big Storage en HA-IP.


 

Daarmee zijn we aan het eind gekomen van dit artikel over high-performance VPS'en.

Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' onderaan deze pagina.

Wil je dit artikel met andere gebruikers bespreken, laat dan vooral een bericht achter onder 'Reacties'.

Probeer BladeVPS een maand gratis

Maak van jouw volgende website of applicatie een succes op BladeVPS PureSSD. Probeer direct of een self-managed VPS iets voor jou is; de eerste maand krijg je van ons :-)!

Start nu je gratis maand

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op