Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Ik wil mijn e-mailbox groter maken

Als je mailbox te vol raakt, loop je het risico dat e-mails niet op jouw mailbox aankomen. Dit kun je oplossen door e-mails uit je mailbox te verwijderen of door je mailbox via je controlepaneel te vergroten.

In dit artikel leggen we je uit hoe je de grootte van je mailbox kunt beheren wanneer je e-mail via onze webhostingpakketten en E-mail Only-pakketten gebruikt.


E-mails van je mailbox verwijderen

Via de TransIP webmail kun je eenvoudig je mailbox beheren en e-mails verwijderen. Log hierop in door je e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord in te voeren.

Hierna zie je direct de inbox van jouw e-mailadres terug. Aan de rechterzijde kun je op 'Grootte' klikken om je e-mails op grootte te sorteren. Op die manier kun je eenvoudig de grootste e-mails zien en nagaan welke je kunt verwijderen.

Hou er rekening mee dat alle mappen van je mailbox meetellen voor de grootte, inclusief de prullenbak.


Je e-mailbox groter maken

Mocht je geen e-mails willen verwijderen, dan kun je uiteraard ook je mailbox vergroten. Op die manier heb je direct meer ruimte en zul je, wanneer je mailbox vol is, direct weer e-mail kunnen ontvangen.

Ga hiervoor in je controlepaneel naar het tabblad 'Domein & Hosting' en selecteer links je domeinnaam (niet aanvinken). Klik nu op 'Jouw e-mail beheren' en daarna op 'E-mailboxen'. Klik nu op het e-mailadres waar je de grootte van wilt wijzigen.

Naast 'Toegewezen ruimte' kun je de grootte aanpassen. Onder het veld zie je de beschikbare ruimte die op je webhostingpakket aanwezig is.

Mocht er niet voldoende ruimte aanwezig zijn, controleer dan of je de ruimte van een andere e-mailbox kunt verkleinen. Is dit niet wenselijk, dan kun je eenvoudig je webhostingpakket upgraden om direct toegang te hebben tot meer ruimte.In dit artikel hebben we uitgelegd hoe je de grootte van je mailbox kunt aanpassen.

Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.

Wil je dit artikel met andere gebruikers bespreken, laat dan vooral een bericht achter onder 'Reacties'.

Probeer BladeVPS drie maanden uit

Maak van jouw volgende website of applicatie een succes op BladeVPS. Probeer direct of een self-managed VPS iets voor jou is; de eerste drie maanden krijg je van ons :-)!

Start nu je 3 gratis maanden

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Nick Brouwer Admin 28 mei 2018 (#1339)

@mastermarek

Zeker wel! Ik zie dat je op dit moment gebruik maakt van een E-mail Only-pakket, waar je het limiet van hebt bereikt. Mocht je meer ruimte willen voor je mailboxen, dan is een upgrade van je pakket nodig.

In dit artikel lees je hoe je je pakket kunt upgraden om zo je diensten uit te breiden.

0
mastermarek 25 mei 2018 (#1334)

Is er totaal geen mogelijkheid tot vergroten van de totale mailboxen? Momenteel is het 25000 MB

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op