Map met andere gebruikers van je STACK delen

Met STACK kun je mappen en bestanden eenvoudig delen met anderen door een deellink te sturen. Je kunt deze link met een wachtwoord beveiligen en ook de mogelijkheid inschakelen om uploaden toe te staan. Deze link kun je dan met anderen delen om zodoende allemaal aan hetzelfde bestand dan wel in dezelfde map te kunnen werken.

Op dit moment is het nog niet mogelijk om op een andere manier een map te delen om met meerdere gebruikers aan te werken, zoals bijvoorbeeld door het delen van een map met een groep of met een specifieke andere gebruiker die je in je STACK hebt aangemaakt.