Je gebruikersnaam en wachtwoord voor STACK herstellen

Het kan voorkomen dat je de gebruikersnaam of het wachtwoord van je STACK niet meer weet.

In dit artikel laten we zien hoe je je gebruikersnaam van je STACK terugvindt en leggen we uit hoe je je STACK wachtwoord aanpast.

Om je gebruikersnaam en wachtwoord van STACK te benaderen, is het van belang dat je eerst inlogt op je controlepaneel. Dit is je account bij TransIP, waarin jouw STACK staat.

Mocht je de inloggegevens van je controlepaneel niet meer weten, volg dan eerst de stappen in het artikel 'Ik ben mijn inloggegevens kwijt

De gebruikersnamen en het wachtwoord van jouw STACK

Na het verzilveren van jouw STACK code wordt er gevraagd om een gebruikersnaam voor jouw STACK op te geven. Deze gebruikersnaam gebruik je om in te loggen op STACK

Naast deze gebruikersnaam is het ook mogelijk om extra gebruikers binnen de STACK webinterface aan te maken. Jouw hoofdgebruikersnaam en de mogelijke extra gebruikers kun je terugvinden in je controlepaneel

Ga binnen het controlepaneel naar het tabblad 'STACK' en klik rechtsboven op het tandwiel. Klik nu op 'Wachtwoord resetten'.

Klik op het tandwiel, gevolgd door wachtwoord resetten

Op deze pagina vind je naast 'Gebruikersnaam' jouw hoofdgebruikersnaam terug. Klik op het dropdown-menu om de overige gebruikersnamen te zien die bij jouw STACK horen.

gebruikersnamen en wachtwoord

Vlak daaronder kun je ook het wachtwoord van je STACK aanpassen.

Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.

Wil je dit artikel met andere gebruikers bespreken, laat dan vooral een bericht achter onder 'Reacties'.

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Matthijs van Beek Admin 30 oktober 2018 (#2135)

@hendrik4,

Ik raad aan om de stappen in het artikel te volgen en ook het bericht van mijn collega Nick te lezen (direct onder jouw bericht).

Mocht je het antwoord op je vraag niet in dit artikel terug kunnen vinden, dan helpen onze helden van support je hier graag bij! Je kunt hen benaderen door de knop 'Neem contact op' onder dit artikel te gebruiken.

0
hendrik4 29 oktober 2018 (#2133)

Sorry, mensen. Wat ingewikkeld om mijn wachtwoord terug te krijgen. Ik heb het alleen nodig voor stack. Hopelijk kunnen jullie me helpen. Gr Henk Prins

0
Nick Brouwer Admin 25 juni 2018 (#1501)

@eventproducent

Het is toch vrij eenvoudig hoor ;-)

Je logt eerst in op je controlepaneel. Hierin beheer je al je diensten bij TransIP, waaronder jouw STACK. Mocht je de inloggegevens van je controlepaneel niet meer weten, dan lees je in dit artikel hoe je deze inloggegevens kunt herstellen.

Zodra je in je controlepaneel zit, ga je naar het tabblad 'STACK' en klik je op het tandwiel. Daar zie je je gebruikersnamen terug en kun je je wachtwoord van STACK naar wens aanpassen.

Mocht je nog ergens vragen over hebben of tegen aan lopen, dan raad ik je aan om contact op te nemen met onze supportafdeling. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' aan de onderkant van deze pagina :-) Doorgaans heb je al binnen een uur een reactie!

0
eventproducent 24 juni 2018 (#1486)

aanpassen van wachtwoord werkt idd niet. jeetje wat een gezeik zeg. ik ga snel weer naar m'n google drive. dat werkt tenminste

0
eventproducent 24 juni 2018 (#1485)

@rogstaekers, en precies wat hij zegt. waar is dat tandwiel want als je naar controlepanel gaat moet je gewoon inloggen.

0
eventproducent 24 juni 2018 (#1484)

@rogstaekers, inderdaad, wat een gedoe zeg om alleen al binnen te komen. Waar is inloggen met FB, google en twee staps verificatie. Ik ben al een uur bezig. Waardeloos!!! Kom op guys. Kan toch niet zo moeilijk zijn.

0
Nick Brouwer Admin 3 april 2018 (#1057)

@rogstaekers

Vervelend om te horen dat dit nog niet duidelijk is!

Het gaat er in dit geval om dat je in je TransIP controlepaneel inlogt. Het artikel is zojuist aangepast met een extra afbeelding om duidelijker te maken waar je in het controlepaneel moet zijn :-)

Mocht je hier nog niet uitkomen, stuur dan een bericht naar onze supportafdeling. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina. We streven er dan naar je binnen een uur van een inhoudelijke reactie te voorzien.

0
rogstaekers 2 april 2018 (#1053)

Ik ben mijn gebruikersnaam en wachtwoord vergeten voor https://stedelijke.stackstorage.com De instructie: Ga hiervoor binnen het controlepaneel naar het tabblad 'STACK' en klik rechtsboven op het tandwiel. Klik nu op 'Wachtwoord resetten' is voor mij niet duidelijk. Hoe kom ik bij het tandwiel? Onder dit reactieveld staat dat ik ben ingelogd als: rogstaekers. Die Stack heb ik ook maar voor de harmonie heb ik een tweede Stack aangevraagd en gekregen. Ik logde nu dus in onder https://stedelijke.stackstorage.com

0
Nick Brouwer Admin 15 januari 2018 (#620)

@kdesmet7

Het aanpassen van het wachtwoord voor STACK gebeurt vrijwel direct. Als dit nu nog niet lukt, dan raden we je aan een bericht te sturen naar onze helden van support.

Je kunt hen benaderen door de knop 'Neem contact op' onder dit artikel te gebruiken. Geef hierin aan op welke manier je probeert in te loggen en welke stappen je uitvoert. We komen hier dan zo snel mogelijk op terug!

0
kdesmet7 15 januari 2018 (#616)

Hoe lang duurt het voordat het wachtwoord geupdate is? Zojuist heb ik hem gewijzigd maar ik kan niet inloggen

0
bevlos 17 november 2017 (#353)

Ik kan er niet in. Als ik doe https://bevlos.stackstorage.com dan krijg ik elke keer een fout melding
Something didn't go as planned. We are on it.

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?

Soo ummmm what am I doing wrong.

0
Beau Huisman Admin 6 november 2017 (#300)

@tomsteenbergen Je kan jouw STACK altijd bereiken via https://ACCOUNTNAAM.stackstorage.com In jouw geval is dat dus https://tomsteenbergen.stackstorage.com Mocht je hier niet in kunnen loggen dan zal je waarschijnlijk de verkeerde inlog gebruiken en kan je de stappen in dit artikel gebruiken om deze te herstellen.

tomsteenbergen 3 november 2017 (#296)

ik snap hier niets van. hoe kom ik in die stack?