TLS 1.0 uitzetten op een Plesk-VPS

Om veiligheidsredenen is het verstandig enkel de nieuwere TLS-versies te gebruiken op je Plesk-VPS. TLS is de opvolger van SSL en wanneer er over SSL gesproken wordt, wordt tegenwoordig eigenlijk (bijna) altijd TLS bedoelt.

Op je Plesk-VPS schakel je eerst TLS 1.2 in. Dit werkt enkel serverwijd:

plesk bin server_pref -u -ssl-protocols 'TLSv1.2'

TLS 1.0 schakel je vervolgens uit door voor Plesk te specificeren dat je enkel TLS 1.1 en 1.2 gebruikt.

plesk sbin sslmng --protocols="TLSv1.1 TLSv1.2"

Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt ons bereiken via de knop 'Neem contact op' onderaan deze pagina.