Een nieuwe partitie aanmaken in Windows VPS

Om een nieuwe partitie aan te maken in Windows VPS kun je het volgende doen:

• Ga naar "Start" – "Administrative Tools" – "Computer Management"
  • Ga naar "Disk Management"
  • Controleer of er vrije ruimte is
  • Klik met je rechtermuisknop op de vrije ruimte. Klik op "New Simple Volume"
  • Klik op "Next"
  • Geef aan hoeveel MB je de partitie wil maken. Klik op "Next"
  • Geef een drive letter op. Klik op "Next"
  • Geef aan of je de partitie wilt formatteren. Zo ja met welke gegevens:
    - File system: FAT32/NTFS
    - Allocation unit size: Default of een unit size naar keuze
    - Volume label: naam van de partitie
  • Zet een vink bij "Perform a quick format". Klik op "Next"
  • Controleer de gegevens. Klik op "Finish" om de wizard te voltooien.

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Deel dit artikel

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Matthijs van Beek Admin 12 januari 2018 (#606)

@xantis

Deze plek is bedoeld om over dit artikel met andere gebruikers te discussiëren. Mocht je het antwoord op je vraag niet in dit artikel terug kunnen vinden, dan helpen onze helden van support je hier graag bij! Je kunt hen benaderen door de knop 'Neem contact op' onder dit artikel te gebruiken.

0
xantis 5 januari 2018 (#580)

Geachte transip,

Mijn disk space loopt snel na onder dus [C] + [D] helpt mij niet wel C en D samen tot een grote C maar alles moet wel erop blijven staan of eerst eraf dan schijf bewerking dan alles terug dus een system backup ook.

Groetjes, Frans Lupschen