Ik wil mijn VPS herstarten

Console controls
In het controlepaneel kun je onder 'VPS & Colocatie' klikken op jouw VPS; hier heb je de mogelijkheid om zelf de server uit te schakelen of te herstarten via de knoppen onder de console zelf.

Let op: 'Reset' betekent in dit geval hetzelfde als 'Herstarten', er zal verder niets met de data op jouw VPS gebeuren. Daarnaast zal er bij gebruik van de 'Stop' knop het label vervolgens veranderen naar 'Start'. Je kunt dus met dezelfde knop de VPS ook weer starten.