Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Ik wil een ander OS dan jullie aanbieden

Wil je een besturingssysteem op je VPS gebruiken die (nog) niet door ons wordt ondersteund? Stuur dit dan in als suggestie via jouw controlepaneel. Wij gaan dan na of wij deze in de toekomst kunnen aanbieden en kunnen op basis van de hoeveelheid verzoeken hier prioriteit aan geven.

Om te garanderen dat je diensten en die van al onze klanten op onze servers altijd snel en bereikbaar zijn, voegen wij niet direct besturingssystemen toe. Wij testen deze eerst uitvoerig voordat wij overgaan tot het aanbieden ervan. Dit om eventuele problemen met instabiliteit en veiligheid te voorkomen. Daarnaast moet er wel voldoende vraag naar zijn, omdat het onderhouden van elk OS tijd kost en het voor het overzicht lastig is om elk mogelijk OS aan te bieden.

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op