Winkelwagen

  Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

  Mijn domein is illegaal wegverhuisd bij TransIP

  Voor het verhuizen van een domeinnaam is er, afhankelijk van de extensie, een speciale autorisatiecode nodig. Alleen de beheerder van het account waaronder de domeinnaam staat zal toegang hebben tot deze autorisatiecode. De uitzondering hierop zijn .be domeinen waarbij de autorisatiecode door het overkoepelende register per e-mail verzonden wordt naar het e-mail adres van de houder van de domeinnaam.

  Wanneer er desondanks een verhuizing van je domeinnaam is uitgevoerd door een andere provider en je van mening bent dat dit onterecht is dan is het van groot belang dat je hierover contact opneemt met de provider die de verhuizing uitgevoerd heeft. Zij kunnen de zaak dan nader onderzoeken en eventueel actie ondernemen. De provider die de verhuizing heeft uitgevoerd kun je terug vinden in de WHOIS gegevens achter 'Registrar'.

  Om dergelijke situaties te voorkomen raden we je aan om altijd voorzichtig om te gaan met de autorisatiecodes van je domeinen. Daarnaast is het raadzaam om ook zorgvuldig om te gaan met de inloggegevens van je TransIP controlepaneel zodat anderen geen toegang kunnen krijgen tot je domeinen en bijbehorende autorisatiecodes.

  Kom je er niet uit?

  Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

  Neem contact op