Winkelwagen

  Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

  Welke extra gegevens zijn er nodig voor een .wf-domeinnaam?

  Voor de registratie van .wf-domeinnamen zijn er extra gegevens vereist, in aanvulling op de standaard gegevens. De aanvullende gegevens die Afnic.fr (het overkoepelende register van .wf-domeinnamen) vraagt, zijn de volgende:

  • Registrant (eigenaar)
  • Voornaam
  • Achternaam
  • Whois opname, als de registrant een persoon is
  • BTW-nummer, als de registrant een bedrijf is
  • Land, als de registrant een bedrijf is

  Hieronder lichten we de vereiste extra gegevens apart toe voor de situatie waarbij de registrant een persoon is en voor de situatie waarbij de registrant een bedrijf is.


  De registrant is een persoon

  Het scherm voor de extra gegevens ziet er als volgt uit wanneer de registrant een persoon is:

  extra gegevens registratie verhuizing persoon .wf domein

  Hieronder lichten we deze gegevens verder toe:

  Registrant

  Hier geef je aan dat de registrant (eigenaar) van de domeinnaam een persoon is. Het is belangrijk dat dit overeenkomt met de gegevens die je bij de registrant zelf ingevuld hebt.


  Voornaam

  Hier vul je de voornaam in van de registrant van de domeinnaam. Het is belangrijk dat je hier de volledige voornaam invult en niet alleen initialen.


  Achternaam

  vul je de achternaam in van de registrant van de domeinnaam. Het is belangrijk dat je hier de volledige achternaam invult en niet alleen initialen.


  Whois opname

  Hier geef je op of je wel of niet wilt dat de gegevens van de registrant worden opgenomen in de publieke whois database. Kies je ervoordat de registrant niet in de whois database getoond wordt, dan zullen de gegevens van het administratieve en technische contact wel nog steeds getoond worden.


  De registrant is een bedrijf

  Het scherm voor de extra gegevens ziet er als volgt uit wanneer de registrant een bedrijf is:

  extra gegevens registratie verhuizing bedrijf .wf domein

  Hieronder lichten we deze gegevens verder toe:

  Registrant

  Hier geef je aan dat de registrant (eigenaar) van de domeinnaam een bedrijf is. Het is belangrijk dat dit overeenkomt met de gegevens die je bij de registrant zelf ingevuld hebt.


  Voornaam

  Hier vul je de voornaam in van de registrant van de domeinnaam. Het is belangrijk dat je hier de volledige voornaam invult en niet alleen initialen.


  Achternaam

  Hier vul je de achternaam in van de registrant van de domeinnaam. Het is belangrijk dat je hier de volledige achternaam invult en niet alleen initialen.


  BTW-nummer

  Vul hier het BTW-nummer in van het bedrijf waarvoor je de domeinnaam registreert. 


  Land

  Selecteer het land waar het bedrijf, waarvoor je de domeinnaam registreert, gevestigd is. Dit is nodig voor het succesvol valideren van het BTW-nummer.


  In dit artikel hebben we uitgelegd welke extra gegevens je nodig hebt voor het registreren van een .wf-domeinnaam.

  Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.

  Kom je er niet uit?

  Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

  Neem contact op