Winkelwagen

  Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

  Wachtwoord wijzigen vanuit het controlepaneel

   

  Wanneer je de inloggegevens van je account bij TransIP bent verloren, kun je deze via onze 'Inloggegevens Vergeten?'-pagina herstellen.

  Voer hier het e-mailadres in dat aan je TransIP account is gekoppeld en je ontvangt vrijwel direct een e-mail. In deze e-mail vind je de gebruikersnaam en een link om je wachtwoord te herstellen. Mocht je meerdere accounts bij TransIP hebben, dan ontvang je per gebruikersnaam een e-mail.  Ben je al ingelogd en wil je graag het wachtwoord van je account bij TransIP wijzigen? Klik dan in je controlepaneel rechtsboven op je gebruikersnaam, gevolgd door 'Mijn Account'. Klik nu op het tabblad 'Beveiliging' en voer zowel je oude als je nieuwe wachtwoord in. Klik tot slot op 'Opslaan' om de wijzigingen te bewaren.

  Let op: Je wijzigt op deze manier alleen het wachtwoord van je account bij TransIP. De instructie heeft geen betrekking op het wijzigen van de wachtwoorden van je e-mailadres, FTP-ruimte, of database.

  Mocht je geen toegang meer hebben tot je controlepaneel, dan kun je de stappen in het artikel 'Ik ben mijn inloggegevens kwijt' gebruiken om de toegang tot je account te herstellen

  Kom je er niet uit?

  Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

  Neem contact op