Winkelwagen

  Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

  De back-ups bij STACK

  Bij alle STACKs zijn back-ups van je data inbegrepen. Deze back-ups worden elke dag aangemaakt en blijven tot maximaal 5 dagen bewaard (dus totaal 5 back-ups). Je kunt via je controlepaneel een back-up van een eerder moment terugzetten.

  Heb je een bestand per ongeluk verwijderd of kwijt geraakt? Kijk dan eerst in jouw prullenbak in de webinterface. Hier worden bestanden 30 dagen na verwijderen bewaard, zo hoef je niet jouw hele STACK terug te zetten naar de momentopname van de back-up.

  Voor het terugzetten van een back-up ga je in jouw controlepaneel naar het tabblad 'STACK' en scrol je naar 'Jouw back-ups'. Klik hiernaast op het tandwiel om je beschikbare back-ups terug te vinden. 

  jouw back-ups van STACK

  De back-ups die je daar ziet, zijn complete kopieën van de inhoud van je STACK op dat moment en je kunt dan ook alleen de complete back-up terugzetten. Dit zijn geen back-ups van individuele bestanden (waarbij je kan kiezen welk bestand dan wel map je terug wilt plaatsen). Nieuwe bestanden die na het tijdstip van de back-up zijn geüpload, zullen bij het terugplaatsen ook overschreven worden. Let hier dus goed op wanneer je een back-up terugplaatst.


  Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze supportafdeling.

  Kom je er niet uit?

  Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

  Neem contact op