Winkelwagen

  Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

  Ik wil van jullie SMTP (relay)-server gebruik maken op mijn VPS

  Wij bieden GEEN losse SMTP (relay-)server aan welke gebruikt kan worden op je VPS of colocated server zonder enige vorm van authenticatie. Deze hebben wij in het verleden wel gehad, maar vanwege de enorme hoeveelheden spam die hiermee verzonden werden en de daarop volgende blacklisting hebben wij deze server helaas voor uitgaand verkeer moeten uitfaseren.

  Mocht je mail willen verzenden van jouw VPS dan heb je een drietal keuzes:

  • Je kunt zelf een eigen mailserver opzetten. Let wel dat je hiervoor minstens zaken zoals reverse DNS zult moeten instellen en ook je domeinen van een valide SPF-record zult moeten voorzien. Zie bijvoorbeeld deze informatie over de eisen die Hotmail & Gmail stellen aan de configuratie van een mailserver.
   Daarnaast zijn de uitgaande mailpoorten bij een nieuwe VPS standaard gesloten geleverd. In dit artikel leggen wij uit waarom en in dit artikel hoe je de poorten open zet.
  • Je kunt gebruik maken van onze VPS mailservice. Dit is in essentie ook een externe SMTP (relay)-server die gebruikt kan worden, maar hier zijn wel een aantal authenticatie-instellingen voor noodzakelijk.
  • Je kunt uiteraard ook altijd gebruik maken van een externe mailprovider of relay-service.

  Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' onderaan deze pagina.

  Kom je er niet uit?

  Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

  Neem contact op