Winkelwagen

  Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

  Wat is een datacenter?

  Een datacenter is een faciliteit waar bedrijfskritische ICT-apparatuur zoals servers kunnen worden ondergebracht. Vaak is het uitgerust met diverse voorzieningen zoals klimaatbeheersing, geavanceerde automatische brandblussystemen en back-up stroomvoorzieningen.

  Datacenter delen
  Sinds het eind van de jaren ’90 worden datacenters steeds vaker verhuurd aan derden. Het gemeenschappelijk gebruik van datacenters noemen we ook wel colocatie.

  NorthC en Dataplace
  TransIP heeft de beschikking over een eigen ruimte in datacenter NorthC en Dataplace. NorthC heeft een oppervlakte van 2700m2 en is gelegen in de buurt van de ringweg A10 Amsterdam-West. Dataplace Alblasserdam heeft een netto oppervlakte van 1800m2 en is eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg A15, via afrit 22. De datacentra beschikken over voldoende parkeergelegenheid en zijn goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer.

  Adresgegevens
  NorthC Amsterdam
  Kabelweg 48a
  1014 BB Amsterdam

  Dataplace Alblasserdam
  Van Coulsterweg 6,
  2952 CB Alblasserdam


  Adresgegevens voor navigatie

  Let op: Wanneer je reeds eerder een datacenter hebt bezocht en je vingerafdruk hebt laten scannen, is een toegangscode niet meer nodig. Wel dien je je nog steeds voor ieder bezoek aan te melden.

  Kom je er niet uit?

  Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

  Neem contact op