Jouw .nl domein voor € 0,49

Een .nl domein voor elk idee. Claim it.

Al meer dan 700.000 .nl domeinregistraties!

De grootste van Nederland

Met al 700.000 .nl domeinregistraties is TransIP de grootste domeinaanbieder in Nederland. Daarom weet je zeker dat jouw domeinnaamregistratie in goede handen is. Ons supportteam staat elke dag van de week voor je klaar om je vragen te beantwoorden, zodat je snel aan de slag kunt met je website.

Heb je al een .nl domein?

Verhuis je domein eenvoudig naar TransIP met een verhuiscode. Tijdens het registratieproces voer je de code in, wij vragen de verhuizing voor je aan en voor je het weet is jouw .nl domein actief bij TransIP!

Meer doen met je .nl domein

Webhosting

Jouw website op ons betrouwbare en snelle platform.

WordPress Hosting

Installeer in 1 klik en ga meteen aan de gang met WordPress.

E-mail

Verstuur e-mail vanaf je eigen domeinnaam.

Laat je .nl doorverwijzen

Je kunt jouw .nl domein eenvoudig doorverwijzen naar een andere domeinnaam met de doorstuurservice. Hiermee stuur je het verkeer van het ene domein automatisch door naar het andere. Handig, als je naast je hoofdwebsite nog een extra domeinnaam hebt.

Van .nl tot .art

Is de .nl die je voor ogen had al bezet? Denk outside the box met een van onze ruim 450 alternatieve domeinextensies. Kies bijvoorbeeld voor een .art, .click of .space en maak een domeinnaam die perfect aansluit op je bedrijf of verhaal. Lees meer over het slim gebruiken van alternatieve extensies op ons blog.