Winkelwagen

  Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

  Kan ik mijn VPS ook downgraden?

  Hoewel het altijd mogelijk is jouw VPS te upgraden naar een groter pakket, is het momenteel technisch niet mogelijk om (al dan niet automatisch) jouw VPS te downgraden naar een kleiner pakket.

  Dit heeft als reden dat bij een downgrade je ook de schijfruimte weer zou verkleinen. Aangezien de data op je VPS gespreid over de schijfruimte staat geschreven en wij niet kunnen zien welke sectoren van de schijf wel of niet in gebruik zijn, zal bij het verwijderen van een gedeelte van de schijfruimte ook zeer waarschijnlijk tot data-corruptie of data-loss leiden. Dit is ongeacht of de extra ruimte al gepartitioneerd is.

  Wanneer je graag een kleinere VPS zou willen, dan kun je een nieuwe VPS bestellen en alle data overzetten van de huidige VPS naar de nieuwe, kleinere VPS. Wanneer alle data over is, kan je de huidige VPS opzeggen via het controlepaneel. Let wel: je kunt IP-adressen niet verplaatsen van VPS naar VPS.


   

  Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' onderaan deze pagina.

  Kom je er niet uit?

  Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

  Neem contact op