Welcome to transip.nl - the Dutch version of TransIP. For our international website please visit: www.transip.euNiet meer weergeven
Leg direct jouw gewenste domeinnaam vast Controleer meer domeinnamen door op enter te drukken
Check
 

* Actietarief geldt voor het 1e jaar.

allaboutthemusic.com  allaboutthemusic.com|

Domeinnaam vastleggen

Een domeinnaam vastleggen is eenvoudig geregeld bij TransIP. Voer hierboven jouw gewenste domeinnaam in de domeinchecker in om direct jouw domein vast te leggen! Wij leggen jouw domeinnaam altijd direct voor je vast. Zo ben je er zeker van dat je jouw gewenste domeinnaam krijgt. 

Meerdere domeinnamen vastleggen

In sommige gevallen is het verstandig om direct meerdere domeinnamen vast te leggen. Bijvoorbeeld als je er zeker van wilt zijn dat niemand jouw bedrijfsnaam registreert met een andere domeinextensie zoals .com of .eu.

 

Daarnaast typen bezoekers van je website soms de verkeerde URL in. Het vastleggen van een veelvoorkomende typefout in de domeinnaam kan hierbij uitkomst bieden. Met de doorstuurservice kan je deze mensen dan op de juiste pagina laten komen. Zo komen jouw bezoekers altijd op de juiste plek uit! Met onze domeinchecker kan je direct één of meerdere domeinnamen checken door op enter te drukken.

Keuze uit 450+ extensies

Laat je creativiteit de vrije loop en kies jouw ideale domeinextensie!

Filter op tags:

* Actietarief geldt voor het 1e jaar.

Zorgeloos domeinbeheer

Wij zorgen ervoor dat jouw standaardinstellingen altijd goed staan.

BEKIJK DEMO ACCOUNT

Hulp nodig?

Tips, tricks & tutorials vind je in de splinternieuwe Knowledge Base.

Ontdek de Knowledge Base