Welcome to transip.nl - the Dutch version of TransIP. For our international website please visit: www.transip.euNiet meer weergeven
Registreer direct je gewenste domeinnaam Controleer meer domeinnamen door op enter te drukken
Check
 

* Actietarief geldt voor het 1e jaar.

allaboutthemusic.com  allaboutthemusic.com|

Domeinnaam registreren

Het registreren van jouw domein is eenvoudig en supersnel geregeld bij TransIP. Via de domeinchecker hierboven kun je eenvoudig checken of jouw domeinnaam nog beschikbaar is.  

 

Of het nu gaat om een .com domein, een .nl domein of een nieuwe domeinextensie zoals .ninja of .amsterdam. In slechts enkele minuten heb je jouw domeinregistratie voor elkaar. Wij leggen jouw domeinnaam altijd direct voor je vast. Zo ben je er zeker van dat je jouw gewenste domeinnaam krijgt.

Is jouw domeinnaam nog vrij?

Wanneer je jouw gewenste domeinnaam gaat registreren, controleer je eerst de beschikbaarheid van het adres in de domeinchecker. Het kan zijn dat jouw gewenste domein vrij is; in dat geval kan je hem direct registreren!

 

Het is ook mogelijk dat de domeinnaam in de resultaten de status 'Bezet'  teruggeeft. Iemand anders is dan reeds de eigenaar van het domeinnaam. Je kan via de WHOIS van een domeinnaam nagaan wie deze eigenaar is of volg deze stappen. Controleer nu direct de beschikbaarheid van jouw domein! Zo gaat nooit een geweldig idee verloren.

Keuze uit 450+ extensies

Laat je creativiteit de vrije loop en kies jouw ideale domeinextensie!

Filter op tags:

* Actietarief geldt voor het 1e jaar.

Zorgeloos domeinbeheer

Wij zorgen ervoor dat jouw standaardinstellingen altijd goed staan.

BEKIJK DEMO ACCOUNT

Hulp nodig?

Tips, tricks & tutorials vind je in de splinternieuwe Knowledge Base.

Ontdek de Knowledge Base