Domeinnaam kopen?

Bestel je domein voor je website

Zoek je domeinnaam

Op zoek naar een geschikte domeinnaam? Bij TransIP koop je eenvoudig jouw gewenste domeinnaam. De meeste domeinextensies kosten maar een paar euro per jaar.

Hoe registreer je jouw gewenste domein? Heel simpel. Je vult jouw gewenste domeinnaam in de domeinchecker en je ziet direct of deze nog beschikbaar is voor registratie. Zie je de knop 'Verhuizen' of 'Interne Pull' verschijnen? Jouw domein is dan helaas niet beschikbaar voor registratie, maar alleen nog te verhuizen door de huidige eigenaar.

Populaire domeinextensies kopen

.com

€ 8,99* voor het eerste jaar.

.nl

€ 0,49* voor het eerste jaar.

.eu

€ 7,99* voor het eerste jaar.

*Actietarief geldt voor het eerste jaar. Daarna geldt het reguliere tarief: €9,99 p.j. voor .nl, €17,50 p.j. voor .com en .eu. Prijzen ex. BTW.

Creatief bij een bezette domeinnaam

Heb je een geweldig idee voor een goede naam, maar is deze al bezet? Dan wordt het tijd om creatief te zijn. Wellicht is er wel een extensie die precies aansluit op jouw wens.

Wil je bijvoorbeeld een domeinnaam voor jouw sportvereniging? Denk dan vooral aan de .club extensie. Of wil je jouw fotografie-portfolio online laten zien? Dan kun je denken aan de .photography extensie. Je kan zelfs middels een zogenaamde domeinhack de extensie onderdeel van je naam maken. Denk bijvoorbeeld aan youtu.be of itun.es! Zo kan je op originele wijze toch nog jouw gewenste domeinnaam kopen.

Wat kan ik met een domeinnaam doen?

Met je eigen domeinnaam zijn er erg veel mogelijkheden. Je zou als eerste je eigen website kunnen maken, en dan jouw domeinnaam kunnen gebruiken als webadres. Bij kopen van een webdomein hoort wel een webhostingpakket. Deze zal je nodig hebben om je website uiteindelijk online te krijgen. Dan kan je je eigen website laten creëren, of deze zelf coden! Je kan dan misschien je eigen webshop beginnen waar je altijd al van gedroomd had, of misschien toch een forum?

Doorstuurservice

Je kan er ook voor kiezen om jouw website door te laten sturen. Met gebruik van de doorstuurservice van TransIP, kan je gebruikmaken van het doorsturen van jouw domein. Je kan dan als voorbeeld jouw domein met een .nl-domeinextensie laten doorsturen naar de .com-domeinextensie. Er zijn dus erg veel opties met een domeinnaam van TransIP. Hiermee kan je eindelijk jouw eigen webshop, bedrijf, of informatiewebsite beginnen.

E-Mail Only

Een andere optie is om het E-Mail Only-pakket te kopen. Met dit pakket krijg je een domeinnaam en een aantal e-mailadressen vanuit jouw domeinnaam. Je stuurt dan als het ware vanuit jouw eigen domeinnaam e-mails naar anderen. Dit ziet er zeer professioneel uit, wat jouw als persoon of bedrijf ten goede komt!

Domeinnaam gekocht? Ga direct aan de slag!

E-mailen met je eigen adres

Zet je domeinnaam ook direct in voor je unieke e‑mailadres.

WordPress website maken

Ga razendsnel online met je eigen WordPress-website.

Webhosting

Lanceer simpel razendsnelle websites op ons zelfontwikkelde platform.

Altijd zeker van je gewenste domeinnaam

Met keuze uit meer dan 450 domeinextensies heb je naast oerdegelijke opties als .nl en .com ook andere extensies die perfect aansluiten op je bedrijf, talent of hobby. Lees meer over alternatieve domeinextensies voor je website in onze blogpost.

Optimaal gemak

Beheer eenvoudig je domeinnaam in ons overzichtelijke controlepaneel.

Bekijk het demo-account

Gratis beveiligd

Je domeinnaam wordt automatisch voorzien van en beveiligd met DNSSEC.

Meer over DNSSEC

Snelle verhuisservice

Verhuis vandaag nog je domeinnamen naar TransIP.

Meer informatie

API

Maak het jezelf gemakkelijk en automatiseer alle functies uit het controlepaneel met behulp van onze API.

Whitelabel-domeinnamen

Registreer als reseller .nl-domeinnamen via ons tweede SIDN-lidmaatschap. Op deze manier voorkom je dat TransIP in de WHOIS verschijnt en maak je gebruik van neutrale nameservers.

Hulp nodig bij je domein kopen?

In onze uitgebreide Knowledge Base vind je de antwoorden op de meest voorkomende vragen.

Veelgestelde vragen.