Winkelwagen

  Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

  Wat is Managed WordPress?

  Managed hosting betekent dat je zelf geen onderhoud hoeft te doen om jouw website draaiende en veilig te houden. Dit technische gedeelte geef je bij een Managed WordPress pakket uit handen. Uiteraard heb je nog wel zelf in de hand wat er op jouw website te vinden is en hoe deze er uit ziet.

  In dit artikel leggen we uit wat je kunt verwachten van een Managed WordPress pakket.


  Wat is Managed WordPress?

  Zoals hierboven aangegeven hoef je met een Managed WordPress pakket je niet te bekommeren om het onderhoud van jouw WordPress website. Wat hiermee bedoeld wordt is dat wij WordPress voor jou up to date houden. Dit geldt ook voor het thema dat je gebruikt en jouw plugins.

  Daarnaast is een Managed WordPress pakket geoptimaliseerd zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de snelheid van jouw website. Aan onze kant wordt Varnish cache geconfigureerd waardoor caching plugins overbodig zijn.

  Ook maken we net als bij onze andere webhostingpakketten automatisch back-ups zodat je bij een gemaakt foutje gemakkelijk terug kunt naar een eerdere versie.

  Managed WordPress pakketten beschikken ook over een testomgeving waar je veranderingen aan jouw website kunt uitproberen voordat je deze daadwerkelijk gaat doorvoeren op jouw live website. Via de testomgeving hoef je je dus geen zorgen te maken over kleine foutjes die jouw website stuk maken. Probeer het eerst uit via de testomgeving! 


  Wat is er bij Managed WordPress inbegrepen

  Wanneer je kiest voor een Managed WordPress pakket hoef je je geen zorgen te maken over het technisch onderhoud van je website of het updaten van je Wordpress, thema of plugins. Dat doet ons systeem geheel automatisch voor je.

  We hebben hier overzichtelijk op een rijtje gezet wat er in het pakket inbegrepen zit:

  • Het pakket is specifiek ingericht en geoptimaliseerd voor het gebruik van Wordpress.
  • Je Wordpress wordt geüpdatet wanneer er een nieuwe versie is.
  • Ondersteunde plugins en thema's worden geüpdatet wanneer er een nieuwe versie is.
  • Ook de PHP-versie wordt geüpdatet voor de beste performance en bescherming tegen hackers.
  • Monitoring op de performance van je website bij een 'Max' pakket.
  • Je website wordt automatisch gescand op bekende kwetsbaarheden of malware. Als deze gedetecteerd worden, dan wordt er gelijk actie ondernomen om de kwetsbaarheden te patchen.
  • Er wordt gebruik gemaakt van caching in de vorm van Varnish cache, zodat je website sneller getoond wordt aan je bezoekers.
  • Je hebt afhankelijk van je pakket één of meerdere test omgevingen zodat je naar hartelust je aanpassingen kunt testen voordat je dit live zet en je bezoekers het zien.
  • Er worden automatisch backups gemaakt van je website zodat je gemakkelijk terug kunt naar een eerdere versie.

  Bekijk ook de speciale Managed WordPress pagina, voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid om Managed Wordpress voor jouw domeinnaam te bestellen. 


  Wat is er niet bij Managed WordPress inbegrepen

  Hoewel we je graag helpen, zijn er ook zaken die we niet voor je kunnen doen bij Managed Wordpress. Zo zullen we niet je website voor je bouwen of je laatste nieuwe foto's of teksten uploaden. Hieronder zie je voor de duidelijkheid een aantal voorbeelden die niet bij het Managed Wordpress pakket inbegrepen zijn:

  • Het bouwen van websites. Hiervoor kan je het beste een gespecialiseerde websitebouwer inschakelen, mocht je niet zelf je website willen bouwen.
  • Het aanpassen van de content van je website, zoals de layout, teksten of afbeeldingen.
  • Het uploaden van content voor je website.
  • Het verbeteren van de SEO van je website.
  • SFTP/SSH toegang. Je beheert je website volledig via het WordPress Dashboard.
  • Er is geen bestandsbeheer/file manager zoals bij een regulier webhostingpakket.
  • Het aanmaken van subdomeinen is niet mogelijk.

  Er zijn daarnaast een aantal plugins die niet ondersteund worden bij Managed Wordpress. Je vindt deze terug in het artikel "Managed WordPress: Welke plugins worden niet ondersteund?


  Aan de slag met Managed WordPress

  Je kunt zoals eerder in dit artikel benoemd via de Managed WordPress procuctpagina een pakket bestellen voor jouw domeinnaam. Zodra je pakket actief is kun je via je controlepaneel inloggen op jouw WordPress dashboard om de website te kunnen inrichten/beheren.

  Log hiervoor in op je controlepaneel en ga via het linkermenu naar 'WordPress'. Klik vervolgens onder 'Producten' op je domeinnaam.

   

  Je komt hierna terecht op de overzichtspagina van jouw Managed WordPress pakket. Door op de knop 'Beheer je website' te klikken word je automatisch ingelogd op jouw WordPress Dashboard en kun je direct aan de slag!

  Klik op Beheer je website om in te loggen op het WordPress Dashboard


  In dit artikel hebben we uitgelegd wat een Managed WordPress pakket inhoudt en wat je hiervan kan verwachten.
   
  Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan contact op met onze supportafdeling. Je bereikt hen via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.

  Kom je er niet uit?

  Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

  Neem contact op